anne-de-graaf-en-koos-de-wolf-vegetarisc

VEGETARISCHE WERELDGERECHTEN

in samenwerking met Anne Travel Foodie

Foodblogger Anne de Graaf van Anne Travel Foodie deelt vanaf nu de lekkerste wereldgerechten op vegetarischkoken.com. Anne reist normaliter de wereld rond voor haar vegetarische foodblog. Ze is in ruim 65 landen geweest, maar de coronamaatregelen zorgen ervoor dat de teller al een tijdje stilstaat. Anne richt zich daarom nu op vegetarisch eten dichter bij huis. Ze publiceert één keer in de maand een van haar lekkerste wereldgerechten op vegetarischkoken.com. Als je met haar gerechten aan de slag gaat, betekent dat niet dat jij ook stad en land af hoeft te reizen: "Ik hou het simpel met ingrediënten die gewoon bij de bekende supermarkten te verkrijgen zijn." 

SMAAKT DIT NAAR MEER?

Word lid van vegetarischkoken.com en ontvang 64 gerechten, 

waarvan 54 kookworkshops 

Je kunt bij ons terecht om beter te leren koken, voor inspiratie of gewoon omdat het leuk is om met chef-kok Koos de Wolf en foodie Anne de Graaf te koken. 

Over chef-kok Koos de Wolf 
Koos de Wolf is chef van Restaurant De Houtloods en Eetbar De Wagon in Tilburg. Ook verkoopt hij culinaire biologische ijsjes via Softy's. Koos heeft met De Houtloods 13,5 punten in de GaultMillau-gids. Dat komt neer op een waardering die gelijk is aan sommige sterrenrestaurants. Bovendien heeft Koos een zogenoemde Bib Gourmand: een waardering van Michelin voor de juiste prijs-kwaliteit. Koos staat bekend om zijn creatieve creaties, gedurfde smaakcombinaties én vegetarische gerechten. 

Over Anne de Graaf

Anne de Graaf komt ook uit Tilburg, maar heeft haar focus op de hele wereld. Ze is in ruim 65 landen geweest voor haar foodblog Anne Travel Foodie. Ze publiceert  inspiratie, recepten en kooktips van suikervrije en vegetarische voeding. Bovendien houdt Anne van bakken: ze zou niet misstaan in het tv-programma Heel Holland Bakt. 

Vegetarischkoken.com meets Anne Travel Foodie 

Als je een jaar lid wordt van vegetarischkoken.com, delen Anne en Koos maar liefst 64 vegetarische gerechten met je. Een lekker aanbod, toch? 

Koos de Wolf vegetarisch koken kerstmenu

Nieuwsgierig geworden naar onze andere recepten?

ingrediënten vegetarisch koken als een p

CONTACT

Wil je meer weten over onze vegetarische kookworkshops?

Of wil jij een kookcursus op maat? 

Neem gerust contact met ons op. 

Kookworkshops: Koos de Wolf 

Contentcreatie: Dagmar Faddegon

Bedankt!