top of page
anne-de-graaf-en-koos-de-wolf-vegetarisc

VEGETARISCHE WERELDGERECHTEN

in samenwerking met Anne Travel Foodie

Foodblogger Anne de Graaf van Anne Travel Foodie heeft twee wereldgerechten gedeeld op vegetarischkoken.com. Als je met haar gerechten aan de slag gaat, betekent dat niet dat jij ook stad en land af hoeft te reizen: "Ik hou het simpel met ingrediënten die gewoon bij de bekende supermarkten te verkrijgen zijn." 

Vegetarisch Koken met Anne Travel Foodie
Video afspelen

SMAAKT DIT NAAR MEER?

Word lid van vegetarischkoken.com en ontvang wekelijks een kookworkshop

Je kunt bij ons terecht om beter te leren koken, voor inspiratie of gewoon omdat het leuk is om met vega(n) chef-kok Koos de Wolf te koken. 

Over chef-kok Koos de Wolf 
Koos de Wolf is chef van Restaurant De Houtloods en Eetbar De Wagon in Tilburg. Ook verkoopt hij culinaire ijsjes via Softy's. Koos heeft met De Houtloods 14 punten in de GaultMillau-gids. Dat komt neer op een waardering die gelijk is aan sommige sterrenrestaurants. Bovendien heeft Koos een zogenoemde Bib Gourmand: een waardering van Michelin voor de juiste prijs-kwaliteit. Koos staat bekend om zijn creatieve creaties, gedurfde smaakcombinaties én vegetarische gerechten. 

Over Anne de Graaf

Anne de Graaf komt ook uit Tilburg, maar heeft haar focus op de hele wereld. Ze is in ruim 65 landen geweest voor haar foodblog Anne Travel Foodie. Ze publiceert  inspiratie, recepten en kooktips van suikervrije en vegetarische voeding. Bovendien houdt Anne van bakken: ze zou niet misstaan in het tv-programma Heel Holland Bakt. 

Koos de Wolf vegetarisch koken kerstmenu

Nieuwsgierig geworden naar onze andere recepten?

ingrediënten vegetarisch koken als een p

CONTACT

Wil je meer weten over onze vegetarische kookworkshops?

Of wil jij een kookcursus op maat? 

Neem gerust contact met ons op. 

Kookworkshops: Koos de Wolf 

Contentcreatie: Dagmar Faddegon

Bedankt!

bottom of page